Plac Narutowicza

In accordance with guidelines stipulated during public consultations prior to the competition, we decided to mix the two most needed and apparently contradicting functions: a huge transport hub and a green space to rest and relax. By placing transit traffic in a tunnel, we managed to return large parts of the square to nearby residents. We placed two-storey public buildings around the square, bringing back its original form and scale without blocking the view of its valuable surrounding architecture. The roofs of the newly designed buildings blend into the green part of the square and create a huge social garden, which can be used for growing food, education or recreation.

Warsaw

No Title
TEST RZUT 500 2
1
PLAN
PLAN
Model

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s

%d blogerów lubi to: